948aacd0-44ba-4432-9ad6-4edbaa8bd0a2_Large.jpg

Gravsmyckning

Första helgen i november är det dags för allhelgona. Tiden att uppmärksamma och minnas de nära och kära som gått bort. Allhelgonahelgen är en fin högtid som går tillbaka några tusen år. Människor i hela Sverige ger en extra tanke till de som lämnat dem och tänder ett ljus och smyckar gravarna med något man tycker påminner om eller hedrar de man förlorat.

Hos oss erbjuder vi ett stort utbud av olika dekorationer man kan använda vid dekoration av graven.
I butiken har vi sedan några veckor tillbaka producerat gravsmyckningar så att det finns något som passar alla. Vi använder svenskt granris till gravdekorationerna och producerar bland annat kransar, liggare och mosshjärtan. De görs i olika storlekar och det finns något som passar alla. I butiken säljer vi även annat, som hör till smyckningen av gravar, så som änglar och betonghjärtan med fina budskap. Hos oss hittar ni också ett stort utbud av gravljus och lyktor att placera vid era nära och käras grav.