Välkommen till Blomstertorget

Blomstertorget i Linköping AB är ett helt fristående Garden Center med växter för så väl hem som trädgård. Vi har öppet alla dagar året runt och kan alltid erbjuda en stor sortering av säsongens växter och varor. Vår personal har en stor kunskap och erfarenhet av yrket och kan alltid ge dig goda råd och tips. Vi har allt från trädgårdsmästare och trädgårdsingenjörer till florister och dammexperter.

I vår butik hittar du allt från redskap, jord och gödning till ett stort urval av trädgårdsväxter och rariteter. Vi har alltid en stor sortering av keramik och krukväxter och våra florister utför alla sorters binderier till såväl glädje som sorg. Vi har även foder till Hund & Katt.

Vi jobbar ständigt med att utveckla och förnya vårt sortiment och vår kunskap för att vidareförmedla branschens trender och moden.

Upptäck fantastiska erbjudanden på elgrillarna Weber Pulse 1000 och Q 1400 samt gasolgrillen Weber Q 1200. Perfekt för sommarens grillfester! Weber Pulse 1000 Revolutionerande elgrill med iGrill-teknologi och exakt temperaturkontroll. Idealisk för balkonger och små uteplatser. Weber Q 1400 Kompakt elgrill med 2200 watt och robusta grillgaller i gjutjärn. Perfekt både hemma och på utflykten. Weber Q 1200 Mångsidig gasolgrill med fällbara sidobord och lättanvända funktioner. Passar både till vardags och fest. Erbjudandet gäller under en begränsad tid, så passa på att uppgradera din grillupplevelse med en Weber grill idag!

Välkommen till vår blomstrande trädgård!

Upptäck sommarens skönheter hos oss!

Har du längtat efter att förvandla din trädgård till en blomstrande oas? Drömmer du om färgsprakande blommor som sprider glädje och skönhet? Då har vi den perfekta lösningen för dig!

Välkomna till vår trädgård som nu är i full blom, fylld med ett fantastiskt urval av sommarblommor till försäljning. Här hittar du något för varje smak och stil!

Varför välja våra sommarblommor?

Stort utbud: Från soliga solrosor och romantiska rosor till eleganta nejlikor och livliga pelargoner – vi har något för alla.

Högsta kvalitet: Våra blommor är omsorgsfullt odlade med kärlek och expertis, vilket garanterar långvarig skönhet och hållbarhet.

Lokalt odlade: Vi är stolta över att stödja lokal odling och våra blommor är alla handplockade av våra lokala odlare.

Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder fantastiska priser som gör det enkelt och prisvärt att skapa din egen blomstrande oas.

Här kan ni läsa Sandras tips om sommarblommor!

Kom och upplev blomsterprakten!

Besök oss och njut av en promenad genom vår färgsprakande trädgård. Ta in doften av nyutslagna blommor och låt dig inspireras av de vackra färgerna och formerna. Vår kunniga personal finns på plats hela sommaren för att hjälpa dig hitta de perfekta blommorna för ditt hem eller din trädgård.

Välkommen in i vår gröna värld på Blomstertorget – Mötesplatsen för blommor och trädgård!

Välkommen till en inspirerande sommar hos Linköpings största trädgårdscenter! Vi önskar dig en skön och grön sommar fylld med fantastiska erbjudanden och massor av inspiration för din trädgård och uteplats. Utforska vårt breda sortiment i grillavdelningen, där vi har allt du behöver för att bli sommarens grillmästare, inklusive specialerbjudanden på utvalda produkter. Förvandla din uteplats med stil och komfort genom vårt stora utbud av utemöbler från Brafab, kända för sin höga kvalitet och moderna design. Just nu har vi sommarkampanjer på flera populära möbelserier. Behöver du hjälp med trädgårdsplaneringen eller råd om växtvård? Våra experter finns här för att ge personlig rådgivning och praktiska tips. Och låt våra skickliga florister skapa underbara sommarbuketter som sprider glädje och skönhet till alla tillfällen. Besök oss idag och upptäck allt vi har att erbjuda för att göra din sommar grönare och skönare. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa den perfekta sommarkänslan! Välkommen till Linköpings största trädgårdscenter – där din sommar börjar!

Från Instagram

Välkommen till sommarens grillkampanj🔥 Upptäck fantastiska erbjudanden på elgrillarna Weber Pulse 1000 och Q 1400 samt gasolgrillen Weber Q 1200. Perfekt för sommarens grillfester! Weber Pulse 1000 Revolutionerande elgrill med iGrill-teknologi och exakt temperaturkontroll. Idealisk för balkonger och små uteplatser. Weber Q 1400 Kompakt elgrill med 2200 watt och robusta grillgaller i gjutjärn. Perfekt både hemma och på utflykten. Weber Q 1200 Mångsidig gasolgrill med fällbara sidobord och lättanvända funktioner. Passar både till vardags och fest. Erbjudandet gäller under en begränsad tid, så passa på att uppgradera din grillupplevelse med en Weber grill idag! Mer information finns på vår hemsida www.blomstertorget.se eller besök butiken så hjälper vi dig på plats 🔥 ...

🌻☀️Glad midsommar☀️🌻
I dag har vi öppet 8-13, välkommen!

Psst..vi har några färdiga kransar här i butiken, först till kvarn.☀️
...

🇸🇪 Välkommen till oss på Nationaldagen 🇸🇪
Öppet 9-18

#blomstertorget #nationaldagen
...

Grattis önskar vi alla mammor på mors dag denna soliga härliga söndag 🌸

Öppet 9-18
Välkommen!

#morsdag #blomstertorget
...

Inspiration från vår trädgård just nu 🌸🌸🌸
#blomstertorget #trädgårdsinspiration
...

Då kom värmen och vi har fyllt på i trädgården 🌸
Idag har vi öppet 9-18 välkomna!
...

Nu har vi fått hem lokalodlade specialsorter av Chili från @dyrshagenhandelstradgard 🌱🌶
Häng med på en liten chiliskola med vår egna Erika om hur du lyckas bäst🌿

🌱Lycka till!🌱

#chili #chiliplanta #hasselforsgarden #nelsongarden #blomstertorgetlinköping
...

Nu fyller vi på trädgården med växter. Under de närmsta veckorna kommer det leveranser med buskar, träd, perenner, klätterväxter, vintergrönt etc. 🌸

Vi har öppet i helgen 9-18 både lördag och söndag 🌸
Välkomna in och tjuvkika på vad som kommit hem!
...

Nu tror vi på varmare temperaturer och att våren är här för att stanna! Någon mer som längtar!?🙋‍♀️🙋‍♂️ ...