Coronatider

Handla säkert under Corona-tider!

Hej och tack för att du läser detta. Vi försöker att bedriva verksamheten här på Blomstertorget i så vanlig utsträckning som det är möjligt. Vi har gjort några anpassningar för dig som är i riskgrupp eller bara känner en oro för Covid -19 viruset.

Handla utomhus! Om du inte vill gå in och stå i kassan så går det bra att handla via vår jordterminal. Då kan du plocka varor i trädgården och betala dem i kassan på jordterminalen som gör det möjligt att köa utomhus samt vara endast en inne i kassaboden åt gången.

Du kan även göra en beställning här för att hämta upp varorna vid ett senare tillfälle, vi tar då en avgift på 95kr för att plocka ihop varorna så ställer vi undan dem på ett eget ställe på jordterminalen.

Handla hemifrån! Vi har vår budverksamhet precis som vanligt, där vi dagligen har budrundor runt hela staden. Det är självklart att man kan beställa ett bud hem till sig själv och vill man inte komma hit och betala så går det utmärkt att lösa det via swish eller Bankgiro. När vi plockar ihop varor för att buda hem till er eller vi plockar ihop färdiga varupåsar för att hämta på plats så tar vi en hanteringsavgift på 95kr. Kontakta oss då gärna via e-post, beställningar snitt.order@blomstertorget.se frågor via info@blomstertorget.se  så hanterar vi i turordning.

Vi älskar verkligen växter och är glada för att du också gör det!

Välkommen till Blomstertorget!