En skön och grön sommar!

Välkommen till en inspirerande sommar hos oss på Blomstertorget!
Vi på Linköpings största trädgårdscenter önskar dig en skön och grön sommar, fylld med fantastiska erbjudanden och massor av inspiration för din trädgård och uteplats.

Erbjudanden från vår grillavdelning
Sommaren är grillens högtid! Utforska vårt breda sortiment av högkvalitativa grillar och grilltillbehör. Vi har allt du behöver för att bli sommarens grillmästare. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter.

Utemöbler från Brafab
Förvandla din uteplats till en oas med stil och komfort. Vi erbjuder ett stort utbud av utemöbler från Brafab, kända för sin höga kvalitet och moderna design. Just nu har vi sommarkampanjer på flera populära möbelserier. Passa på att skapa din drömmiga uteplats till ett förmånligt pris.

Tips & råd för din trädgård
Behöver du hjälp med trädgårdsplaneringen eller råd om växtvård? Våra experter finns här för att hjälpa dig hela sommaren! Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren trädgårdsentusiast, kan du få personlig rådgivning och praktiska tips för att få din trädgård att blomstra.

Vackra sommarbuketter från våra florister
Låt våra skickliga florister skapa underbara sommarbuketter för alla tillfällen. Oavsett om det är för att pryda ditt hem, som en gåva eller för att sätta guldkant på sommarfesten, kan du lita på att våra buketter sprider somrig glädje och skönhet.

Besök oss idag och upptäck allt vi har att erbjuda för att göra din sommar grönare och skönare. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa den perfekta sommarkänslan!

Välkommen till Linköpings största trädgårdscenter – där din sommar börjar!

Kampanjprodukter