Fortsättningskurs i Trädgårdsdesign

En fortsättning på förra kursen. Du kanske har kommit vidare med något trädgårdsprojekt i trädgården men skulle önska mer inspiration för att ro allt i hamn.

I den här kursen kommer det vara fokus på er, kursdeltagarnas trädgårdar, och vi utgår ifrån dem för att ge inspiration till varandra. Alla får en egen stund på kursen där man berättar och visar bilder på sitt projekt. Det här öppnar upp för mycket diskussioner och man kan inspireras av varandras tankar och idéer.

Självklart kommer förra kursledaren Hanna vara med och ge experttips samt ha en inspirationsgenomgång i början av varje tillfälle och berätta om sina egna projekt.

Två tillfällen: 14 nov & 21 nov

  • Plats: Blomstertorget i Ullstämma
  • Kostnad: 999kr/person inkl. fika (Kaffe/te och macka)
  • Varje tillfälle är 2,5h mellan 17:30-20:00
  • Anmälan sker till hanna.lundstrom@blomstertorget.se

(Begränsat antal platser)
En anmälningsavgift på 300kr betalas vid bekräftad anmälan

Förberedelser inför kurs

  • Skicka bilder på ditt projekt, eller platsen där ditt projekt är tänkt att vara. Skriv gärna med lite tankar och önskemål på växter.
  • Gör en skalenlig skiss på platsen och skicka till hanna.lundstrom@blomstertorget.se

Hanna kommer förbereda en PowerPoint med informationen, så att vi enkelt kan gå igenom projektet i grupp. Vi kommer dela upp så att det är genomgång av hälften av kursdeltagarnas trädgårdar vid första tillfället och andra hälften vid tillfälle två. Hanna kommer även förbereda egna tankar och idéer till era som kan diskuteras vid kurstillfället.

Det här är en perfekt kurs för er som sitter fast med ert projekt och vill ha massor av inspiration under två mysiga kvällar under november månad.

Kampanjprodukter