Ros & Häckbeställning

Vill du omge dig med en trädgård full av färg, doft och elegans? Nu har du chansen att förvandla din utomhusmiljö till en blomstrande oas med våra fantastiska barrotade häckar och rosplantor. För att fira skönheten i naturen och göra det ännu enklare för dig att skapa din drömträdgård ger vi dig en exklusiv möjlighet: Lägg er beställning innan den 1/10 så får ni 20% rabatt på ert köp.

Härlig mångfald, vårt sortiment inkluderar ett brett urval av häckväxter och rosor i olika färger, storlekar och dofter. Oavsett om du föredrar en romantisk rosträdgård eller en vacker grönskande häck, har vi något som passar just din smak.

Våra barrotade växter är noga utvalda för att säkerställa högsta kvalitet och livskraft. Genom att plantera dem i din trädgård ger du dem en perfekt start för att växa och blomstra över tid.

Att odla din egen trädgård är inte bara givande för själen, det är också en handling för miljön. Genom att välja våra växter bidrar du till en mer hållbar framtid och ett grönare landskap.

Här kan ni läsa mer om plantering och skötsel av er häck!

Besök vår beställningssida och utforska vårt sortiment av barrotade häckar och rosplantor och lägg eran beställning idag!

Välkommen in i vår gröna värld på Blomstertorget – Mötesplatsen för blommor och trädgård!

Kampanjprodukter