BT_bonuskort_preview1

Bonuskort

Välkommen som Bonuskund!

Blomstertorgets kundkort ger dig som stamkund en poäng för varje krona du handlar. Den sista januari så räknas dina poäng samman och ligger till grund för dina förmåner. Ju fler poäng desto bättre. När du fyller i ditt mobilnummer så får du våra SMS-utskick. De kan innehålla erbjudanden, inbjudningar till temakvällar och föreläsningar samt nyhetsinformation. Du har förstås möjlighet att avsäga dig dessa SMS.

Så här fungerar Blomstertorgets kundkort

Du lämnar kortet i kassan innan du betalar så registrerar vi ditt köp i en terminal. Obs! Kortet är inget kredit- eller betalkort, du betalar som vanligt. Poängberäkningen görs en gång per år. Den sista januari. Varje krona ger en poäng. När du t ex handlar för 500 SEK så får du 500 poäng osv. Dina poäng ligger sedan till grund för vilket steg du uppnått och därmed vilka förmåner du får. De förmåner du är berättigad till kan du utnyttja året efter du har tjänat in dem. Förmånen betalas ut genom att det beloppet du är berättigad till läses in på ditt Bonuskort. Sista inlösen för bonusen är 31 december samma år. Kvitton kan endast registreras i efterhand om kvittot blivit stämplat och signerat vi köptillfället.

Bonusen i sig är inte bonusgrundande inte heller vissa kapitalvaror och liknande som vi valt att nettoprissätta. Det kan tex vara Trädgårdsmöbler och Grillar.

Gällande Bonusstege

PoängÅterbäring
3 000 – 7 9994% i återbäring
8 000 – 11 9996% i återbäring
12 000 – 19 99910% i återbäring
20 000 kr –15% i återbäring

Tack för att du väljer att vara trogen kund hos oss!