Corona-information

Vi försöker att bedriva verksamheten här på Blomstertorget i så vanlig utsträckning som det är möjligt. Vi har gjort några anpassningar för dig som är i riskgrupp eller bara känner en oro för Covid -19 viruset.

Handla säkert under Corona-tider!

Hej och tack för att du läser detta. Vi försöker att bedriva verksamheten här på Blomstertorget i så vanlig utsträckning som det är möjligt. Vi har i samråd med Länsstyrelsen arbetat fram anpassningar av verksamheten som gör det lättare att hålla avstånd när du handlar hos oss. Vi vill att du ska känna dig trygg att handla hos oss.

Beställ i tid! För att undvika trängsel i möjligaste mån så har du möjligheten att beställa dina blommor i tid! Då kan vi hjälpas åt att undvika trängsel. Buketter och arrangemang gör vi förstås så de är nyproducerade när ni ska ha dem!

Handla utomhus! Om du inte vill gå in och stå i kassan så går det bra att handla via vår jordterminal som är öppen vardagar 8-19 och 9-18 på helgerna.  Då kan du plocka varor via trädgården och betala dem i kassan på jordterminalen som gör det möjligt att köa utomhus samt att vara endast en inne i kassaboden åt gången.

Mellan måndag-fredag klockan 08:00-17:00 kan ni även göra en beställning via mejl eller telefon, för att sedan hämta upp varorna vid ett senare tillfälle, vi tar då ingen avgift för att plocka ihop varorna och vi ställer undan dem på ett eget ställe på jordterminalen.

Handla hemifrån! Vi har vår budverksamhet precis som vanligt, där vi dagligen har budrundor runt hela staden. Det är självklart att man kan beställa ett bud hem till sig själv och vill man inte komma hit och betala så går det utmärkt att lösa det via swish eller Bankgiro. Budavgift inom Linköpings tätort är från 95:- .När vi plockar ihop varor för att buda hem till er eller vi plockar ihop färdiga varupåsar för att hämta på plats så utgår ingen extra kostnad utöver budavgiften. Kontakta oss gärna via e-post, beställningar snitt.order@blomstertorget.se frågor via info@blomstertorget.se  så hanterar vi i turordning.

Vi älskar verkligen växter och är glada för att du också gör det!

Välkommen till Blomstertorget!