irene-davila-O1PHdGGcljQ-unsplash

Produkter

Här hittar du merparten av vårt produktutbud. En del kan du köpa direkt här på siten, medan en del köp görs i vår stora fina butik.

Fågel
För att lyckas
Fröer & lökar
Gravsmyckning
Grill & Trädgårdsmöbler
Hund & Katt
Jordterminal
Krukor & Presentartiklar
Krukväxter
Nya produkter
Snittblommor & Samplanteringar
Trädgård

Aktuella kampanjer

Gör studenten och skolavslutningen minnesvärd med Blomstertorget!

Det är den tiden på året igen – studenternas tid att blomstra och elevernas skolavslutningar står för dörren. Här på Blomstertorget förstår vi hur speciella dessa dagar är, och vi är här för att hjälpa dig skapa oförglömliga minnen med våra vackra snittblommor.

Hos oss hittar du ett brett utbud av blommor som passar perfekt för varje firande. Från eleganta rosor och liljor till färgsprakande buketter och personligt anpassade arrangemang – vi har allt du behöver för att fira dina nära och kära på bästa möjliga sätt.

Varför välja Blomstertorget?

Oavsett om du letar efter en enkel bukett till skolavslutningen eller ett storslaget blomsterarrangemang för studentfirandet, finns vi här för att göra din dag så vacker som möjligt. Besök oss på Blomstertorget och låt oss hjälpa dig skapa minnesvärda stunder med våra fantastiska snittblommor.

Fredag den 14/6 öppnar vi butiken redan 07:00 där vi står redo för att hjälpa er inleda dagen!

Fira studenten med stil och skönhet – fira med Blomstertorget!

Välkommen in till oss och låt oss tillsammans göra denna avslutning till den mest blomstrande och färgstarka någonsin!

Sommarblommor i full blom!

Nu har vi äntligen fått hem årets mest färgsprakande sommarblommor! Välkommen till vår trädgård där du kan välja bland ett hav av blommor för att göra din trädgård eller balkong till en blomstrande oas. Oavsett om du föredrar de klassiska petuniorna, charmiga tagetes eller de livliga pelargonerna, så har vi något för varje trädgårdsentusiast.

Här kan ni läsa Sandras tips om sommarblommor!

Fräscha kryddor direkt från vårt växthus:

Ta din matlagning till nästa nivå med våra färska kryddor direkt från vårt växthus! Nu är växthuset fullt av aromatiska basilika, krispig koriander, stingande rosmarin och mycket mer. Ge dina rätter den perfekta smaksättningen och njut av fördelarna med att använda färska örter i din matlagning. Kom och utforska vårt sortiment för att hitta dina favoriter idag!

Dags att vårda din gräsmatta:

Ge din gräsmatta kärlek och omsorg som den förtjänar genom att gödsla den nu inför sommaren! Med rätt gödsel kan du ge din gräsmatta den näring den behöver för att hålla sig frisk, grön och frodig under hela säsongen. Besök oss för att få expertråd och hitta rätt gödsel för att maximera din gräsmattas skönhet och hälsa.

Välkommen in i vår gröna värld på Blomstertorget – Mötesplatsen för blommor och trädgård!