irene-davila-O1PHdGGcljQ-unsplash

Produkter

Här hittar du merparten av vårt produktutbud. En del kan du köpa direkt här på siten, medan en del köp görs i vår stora fina butik.

Fågel
För att lyckas
Fröer, lökar & sättpotatis
Gravsmyckning
Grill & Trädgårdsmöbler
Hund & Katt
Jordterminal
Krukor & Presentartiklar
Krukväxter
Nya produkter
Snittblommor
Trädgård

Aktuella kampanjer

Skapa en härlig frodig miljö inne! Under våra Krukväxtdagar lägger vi ett extra stort fokus på våra kära krukväxter och lämnar 30% rabatt. Vi tar hem fler sorter och fler storlekar av växter från alla världens hörn. När årstiden bjuder in oss innanför väggarna i våra hus igen så är det många som gärna byter ut och kompletterar sina växter. Det är en kanontid för det nu! Vi lämnar 30% rabatt på alla Orkidéer, Blommande- och Grönväxter.

Går du eller någon du känner i giftastankar? Då är det här bröllopsminglet något för dig.

Boka in Söndagen den 5/2 här på Blomstertorget!

Här får ni en möjligheten att personligen möta experterna som ska hjälpa er förgylla eran stora dag till ett minne för livet.

I vårat växthus kommer vi att duka upp en rad utställare som alla brinner för sin kunskap. Hår, Smink, Kläder, Smycken, Foto, Musik, Mat, Bakverk, Vigselförrättare, Festlokal och Blommor förstås.  

Vi kommer att bjuda på en dag med Smakprover, Goodiebags, Värdefulla kontakter, Erbjudanden och massor av Inspiration. Ett riktigt bröllopsmingel helt enkelt!

Utställare som kommer:
Lazlo´s Krog, Vigsel och Design,
Celestial Art, Dream Designs,
Min söta värld

Stenhaga Form, Svenska kyrkan
Studio e-hair Rimforsa Strand

Lär dig skissa och välja växter till din egen trädgård! Har du ett stort intresse för växter och trädgård och skulle vilja lära dig mer om trädgårdsdesign är det här kursen för dig. Under tre kvällar får ni inspiration, information tips och trix, för att göra er trädgård till en riktig oas.