Kampanjer

En fortsättning på förra kursen. Du kanske har kommit vidare med något trädgårdsprojekt i trädgården men skulle önska mer inspiration för att ro allt i hamn. I den här kursen kommer det vara fokus på er, kursdeltagarnas trädgårdar, och vi utgår ifrån dem för att ge inspiration till varandra. Alla får en egen stund på kursen där man berättar och visar bilder på sitt projekt. Det här öppnar upp för mycket diskussioner och man kan inspireras av varandras tankar och idéer.

Höstlöken är äntligen på plats!

Det finns en härlig och nästan lite filosofisk aura över höstlökarna. De där torra, hårda och stenliknande knölarna ska ner i den kalla höstjorden för att efter en hård snöig vinter skjuta ut som ett fyrverkeri ur jorden. Färgerna och dofterna kommer tillbaka som en kontrast till den grågröna nertryckta gräsmattan och de tillsynes livlösa grenarna och löven i rabatterna och doften av torka och damm.

Höstlöken är otroligt populär och ni har alla er favorit. Nu finns den på plats hos oss för att ge dig möjligheten att drömma lite om våren.

Här kan du läsa på om hur du på bästa sätt lyckas med din höstlök!

Välkommen in i vår gröna värld på Blomstertorget – Mötesplatsen för blommor och trädgård!

Vill du omge dig med en trädgård full av färg, doft och elegans? Nu har du chansen att förvandla din utomhusmiljö till en blomstrande oas med våra fantastiska barrotade häckar och rosplantor. För att fira skönheten i naturen och göra det ännu enklare för dig att skapa din drömträdgård ger vi dig en exklusiv möjlighet: Lägg er beställning innan den 1/10 så får ni 20% rabatt på ert köp.

Härlig mångfald, vårt sortiment inkluderar ett brett urval av häckväxter och rosor i olika färger, storlekar och dofter. Oavsett om du föredrar en romantisk rosträdgård eller en vacker grönskande häck, har vi något som passar just din smak.

Våra barrotade växter är noga utvalda för att säkerställa högsta kvalitet och livskraft. Genom att plantera dem i din trädgård ger du dem en perfekt start för att växa och blomstra över tid.

Att odla din egen trädgård är inte bara givande för själen, det är också en handling för miljön. Genom att välja våra växter bidrar du till en mer hållbar framtid och ett grönare landskap.

Här kan ni läsa mer om plantering och skötsel av er häck!

Besök vår beställningssida och utforska vårt sortiment av barrotade häckar och rosplantor och lägg eran beställning idag!

Välkommen in i vår gröna värld på Blomstertorget – Mötesplatsen för blommor och trädgård!